1. Silk Universe
  2. Копринени сетове
  3. Копринен сет Silk Universe Blue Jacard – 1 бр. калъфка и 1 бр. маска за сън

Копринен сет Silk Universe Blue Jacard – 1 бр. калъфка и 1 бр. маска за сън

129,00 лв.

Този коприненен комплект включва:
1 бр. Копринена калъфка Silk Universe jacquard Blue
и 1 бр. Копринена маска за сън Silk Universe jacquard Blue

  • 100% естествена коприна – 22 Momme;
  • Красиво опакован и готов за подарък;
  • Произведено в България;
  • Най-високо качество 6А GRADE;
  • Сертификат ОЕКО-ТЕХ
- +
Код: SET-006 Категория:

Описание

SilkUniverseГрижа за кожата

Всички усилия, които полагате в защитата и запазването
на кожата си през нощта – от серуми и кремове до лосиони и отвари, остават абсолютно безполезни, ако спите на калъфка за възглавница, която абсорбира всички жизнено важни за кожата хранителни вещества. С kопринена калъфка на Silk Universe, кожата Ви ще поддържа балансираната влага, от която се нуждае, за да образува защитен слой. Борбата със сухотата и акнето, са двете страни на една и съща монета! Коприната е естествена тъкан, която съдържа протеини и аминокиселини, които подхранват и хидратират кожата. Коприната също така е много гладка и нежна, което намалява триенето и натиска върху кожата по време на сън. Това предотвратява образуването на бръчки, отпечатъци и раздразнения на кожата.

SilkUniverse Грижа за косата

Коприненият плат е естествен материал изграден от протеинови влакна, които са с животински произход и са изключително гладки (косата ви има сходен строеж), а памукът е влакно с растителен произход и дори при най-висококачественият памук влакната в памучния плат имат неравномерна повърхност, което прави плата по-груб, а триенето което се създава при движението ви нощем не влияе добре на повърхността на косъма и води до заплитане на косата и наелектризиране – коприната елиминира триенето напълно. Освен това неабсорбиращата повърхност помага за поддържане на естествено произвежданите масла от косата ви. Кажете край на изтощената коса, край на сухотата и заплитанията. Кприненита калъфка Silk Universe превръща вашите кичури от обикновени в необикнвени.

SilkUniverse По-хладни нощи = по-добър сън

Знаете ли, че? Спането в стая с температура между 16 и 19 градуса осигурява идеална нощна почивка? Благодарение на терморегулиращите способности на естествената коприна тялото остава добре охладено през цялата нощ.Тъй като коприната е много лека и има отворена структура, тя може да осигури добра вентилация на кожата и да позволи на топлината да се отдели от тялото по-лесно. Това осигурява усещане на прохлада и помога на спящия да се чувства по-комфортно по време на горещи летни нощи. Кажете край на горещите нощи, прекарани в мятане и въртене в търсене на неуловимата хладна страна на възглавницата. С копринената калъфка на Silk Universe сте защитени от всеки възможен ъгъл!
Нашите копринени маски за очи ви помагат да се отпуснете по-дълбоко и да заспите по-лесно. Коприната балансира сетивата ви, успокоява нервната ви система и стимулира много сетивни точки на кожата ви, като подобрява качеството на съня, независимо дали сте се сгушили в собственото си легло, или пътувате.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Копринен сет Silk Universe Blue Jacard – 1 бр. калъфка и 1 бр. маска за сън”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *