НАЧИН НА ДОСТАВКА

Доставката се извършва от куриерска служба Еконт. Доставката е за сметка на клиента, като цената се формира при оформяне на поръчката.

ДОСТАВКА

Всички продукти, които в момента на поръчката са в наличност и са поръчани до 14:00 часа, могат да бъдат доставени най-рано на следващия работен ден.

Продуктите, които в момента на поръчката са в наличност, но са поръчани след 14:00 часа или в неработен ден, могат да бъдат доставени най-рано до два работни дни.

Продуктите, които в момента на поръчката са в наличност, но са поръчани в петък след 14:00 часа, в събота или в неделя, могат да бъдат доставени във вторник или ако понеделник и/или вторник не са работни дни – през втория работен ден.

За продуктите, които не са налични, клиентът ще получи обаждане или писмо по електронната поща с допълнителна информация за възможните срокове за доставка.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Поръчки на стойност над 150 лв се доставят безплатно.

АДРЕС НА ДОСТАВКАТА

silkuniverse.bg изпраща стоките на адреса, посочен от клиента. При грешка в посочения адрес, поради която получателят не може да бъде намерен на адреса, silkuniverse.bg ще се свърже с клиента за уточняване на адреса, като разходите за доставка на правилния адрес са за сметка на клиента и клиентът следва да ги заплати на куриера при получаване на поръчаните стоки silkuniverse.bg не носи отговорност при неспазване на сроковете за доставка, ако получателят на доставката не е бил открит на адреса за доставка в рамките на работния ден, когато е следвало да бъдат доставени продуктите. При ненавременна доставка silkuniverse.bg не дължи неустойка на клиента

НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТАВКА

Когато silkuniverse.bg не може да изпълни поръчката поради това, че не разполага с поръчаните продукти, iventishirts.com ще уведоми клиента и ще възстанови платените от клиента суми в срок до 30 дни от датата, на която доставчикът е следвало да достави поръчката.