НАЧИН НА ДОСТАВКА

Доставката се извършва от куриерска служба Еконт. Доставката е за сметка на клиента, като цената се формира при оформяне на поръчката.

ДОСТАВКА

Всички продукти, които в момента на поръчката са в наличност и са поръчани до 14:00 часа, могат да бъдат доставени най-рано на следващия работен ден.

Продуктите, които в момента на поръчката са в наличност, но са поръчани след 14:00 часа или в неработен ден, могат да бъдат доставени най-рано до два работни дни.

Продуктите, които в момента на поръчката са в наличност, но са поръчани в петък след 14:00 часа, в събота или в неделя, могат да бъдат доставени във вторник или ако понеделник и/или вторник не са работни дни – през втория работен ден.

За продуктите, които не са налични, клиентът ще получи обаждане или писмо по електронната поща с допълнителна информация за възможните срокове за доставка.

АДРЕС НА ДОСТАВКАТА

silkuniverse.bg изпраща стоките на адреса, посочен от клиента. При грешка в посочения адрес, поради която получателят не може да бъде намерен на адреса, silkuniverse.bg ще се свърже с клиента за уточняване на адреса, като разходите за доставка на правилния адрес са за сметка на клиента и клиентът следва да ги заплати на куриера при получаване на поръчаните стоки silkuniverse.bg не носи отговорност при неспазване на сроковете за доставка, ако получателят на доставката не е бил открит на адреса за доставка в рамките на работния ден, когато е следвало да бъдат доставени продуктите. При ненавременна доставка silkuniverse.bg не дължи неустойка на клиента

НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ДОСТАВКА

Когато silkuniverse.bg не може да изпълни поръчката поради това, че не разполага с поръчаните продукти, iventishirts.com ще уведоми клиента и ще възстанови платените от клиента суми в срок до 30 дни от датата, на която доставчикът е следвало да достави поръчката.